internet zarada

Sada možete da budete plaćeni da lajkute facebook statuse, youtube klipove, da ostavljate komentare na njima i sl. To je sve omogućeno na MicroWorkers sajtu.

Ne mogu se tačno setiti kada sam prvi put čuo za MicroWorkers, ali sam znao da ga moram isprobati jer me je način njegovog funkcionisanja zainteresovao. Osnovna ideje je da Employer (poslodavac) postavi zadatak koji treba da bude izvršen, Worker (radnik)  ga prihvati i završi na prihvatljiv način, a zatim radnik biva plaćen za svoj poslić. Zadaci veoma kratko traju tako da novac možete zaraditi veoma brzo (ponekad čak i ispod 3 minute).

Poslove koje možete da izaberete su najrazličitiji sa tim da su svi zasnovani na internetu, a gotovo svi mogu biti završeni za manje od 10 minuta. Kada sam se ulogovao na MicroWorkers pisalo je da trenutno ima 103 aktivna posla, plaćena od 0.10$ do 2.00$, evo primera nekih od njih.

  1. SignUp on webcam site – ovde se od vas samo traži da se prijavite na sajt koji je naveden. Registracija na taj sajt je ista kao i na svaki drugi, a vi ste za ovaj posao plaćeni 0.45$, vreme koje je potrebno je 3 minute.
  2. Komentarišite druge blogove – po komentaru po pojedinačnom blogu dobijate 0.31$ šta treba da komentarišete i kako piše u opisu posla, vreme koje je potrebno je 3 minute
  3. Posetite sajt i kliknite na dve reklame – plaćena je 0.10$, ali zato vam oduzima 1 minut vremena
  4. Pratite nekog na twitteru, napravite YouTube account i sl.

Ukoliko biste radili najmanje plaćeni i najlakši posao kao što je zadnji naveden, vaša satnica bi iznosila 6$, a ukoliko biste radili recimo poslove samo kao što je prvi, onda bi u tom slučaju vaša plata na sat iznosila 9$, a za toliku satnicu neki ljudi u Srbiji rade čitav dan. Naravno sajt je još uvek nov, i ovo ne može da bude vaš full-time posao, jer još nema toliko poslova ali vas ništa ne sprečava da svaka dva-tri dana radite nekih sat vremena, i tako zaradjujete za džeparac.

Isplata se vrši kada zaradite 9$, a isplaćuje se na MoneyBookers koji radi sa našim bankama. I to nije sve, već prilikom registracije na MicroWorkers krećete od 1$ ,što znači da vam taj 1$ MicroWorkers poklanja.

Prijavite se OVDE i počnite da zaradjujete odmah.


6 komentara na... “internet zarada”
Avatar
Nada Zivkov

Uvek postoji sumnja da je zarada preko interneta prevara. Ako nije. Svidja mi se.


Avatar
admin

MicroWorkers nije nikakva prevara. Ukoliko strahujete da je neki od sajtova prevara pretrazite google za termin “imesajta scam” ili u ovom slucaju “microworkers scam”.


Avatar
Shane

a kako funkcionishu isplate? to ne kapiram bash…


Avatar
admin

Prilikom prvog zahteva za isplatu MicroWorkers Vam na kućnu adresu šalje PIN, kako bi se sprečile eventualne zloupotrebe. Isplata je moguća kada zaradite minimalnu sumu za isplatu od 10$, a vrši se na Moneybookers ili AlertPay.


Avatar
slavenko

aj de bas nije sve jasno, ogroman , broj sajtova, dali se isplate odnose, na sve sajtove, na srpskom, kao FB, RECIMO, ILI TI NEKE FORUME RIBOLOVACKE koje REDOVNO PRETRAZUJEM SVAKI DAN,a nisu na spisku , koliko vidim, drugo alert pey dali racun mora biti verifikovan, negde sam procito da bas ne funkcionise bas kako treba, iliti preko MoneyBookers, to znaci banka i traziti, tu opciju, koja je banka najpovoljnija zivim u beogradu, malo je problem engleski, treba sve to prevesti, registrovo sam se, sta dalje, , mislim da prvo banka pa sve ostalo, zbog racuna


Avatar
slavenko

e da i poslao sve podatke i vidim da salju pin, postom, prvi put tako nesto,
(required)(required) (Won't be displayed)


Komentar: