Domaci affiliate programi


Lista domaćih affiliate programa:

Tiketservis

je vodeći domaći online servis za prodaju karata, koji korisnicima nudi brz i siguran način kupovine karata za veliki broj događaja. Prodaja karata je jedan od najuspešnijih online biznisa, a to potvrđuje i uspeh Tiketservisa koji je vrlo brzo zauzeo svoje mesto u vrhu posećenosti domaćih sajtova. Dobijate najmanje 20% od tiketservisove provizije od prodaje karata. Isplata je nakon zaradjenih 50€.

Tvoj poklon

Tvoj poklon je interenet prodavnica koja medju prvima u regionu objedinjuje razne kategorije poklona na jedno mesto i omogućava online kupovinu pouzećem. Dobijate 15% od onoga šta se preko vas kupi. Isplata se vrši kada zaradite 30€.

VizioShop majice

Od svakog ko kupi majicu preko vas dobijate 1€, i od svakoga koji se preko vas postane VizioShop affiliate dobijate izmedju 8 i 16 dinara od svake porudžbine ostvarene preko svih njegovih sajtova. Isplata se vrši nakon zaradjenih 500 dinara.

Donesi.com

Donesi.com konačno donosi mogućnost za gradjane Srbije da naručuju hranu preko interneta. U startu dobijate 2% od ukupne vrednosti narudžbine. Isplata se vrši kada premašite minimum od 4000 dinara.

Fortumo SMS servis

Fortumo je izrazito jednostavan i besplatan web portal za kreiranje mobilnih servisa (SMS servisa) i generisanje profita od njih.Fortumo vam isplaćuje 20€ svaki put kada korisnik koji je pronašao Fortumo preko vašeg linka zaradi svojih prvih 50€.

Robna Kuća

Vaših je 10% od svake kupovine kupca koji dodje sa vašeg sajta, isplata se vrči paypalom ili čekom kada nakupite 50$.

Hoću to

Internet prodavnica za interesantnim “gedžetima” isplata je na svakih zaradjenih 1000 dinara, a vaš procenat je stvar dogovora.

Karike.com

Plaćaju 0.10 bodova za registraciju (registracija se smatra kompletnom kada korisnik potvrdi svoju email adresu), 0.20 ukoliko korisnik doda sliku i 0.30 bodova ukoliko korisnik naruči uslugu sa sajta. Svaka akcija se sabira, tako da ukoliko imate korisnika sa slikom koji je naručio barem jednom SOL-ove, to znači da za tog korisnika vi dobijate zbir 0.10 0.20 0.30=0.60 bodova! Sistem registruje ove akcije za svakog pozvanog korisnika u periodu od 30 dana. Vrednost 1 boda je ekvivalentna vrednosti 1 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Yugo Film

Za svakoga korisnika koji se registruje preko vas dobijate izmedju 3$ i 24$, isplata preko 2Checkouta.

ExeNet hosting

Vaša zarada je 25% od svakog hosting paketa koji naruči i uplati korisnik koji je došao na exe hosting sajt preko vašeg linka. Takođe, dobijate 200 dinara kao bonus pri prijavi za partnera. Funkcioniše samo sa pravnim licima.

Host Bite

Dobijate 25% od svakog vašeg affiliata, isplata se vrši kada zaradite 1000 dinara. Program započinjete sa uračunatih 200 dinara.

ePazar

Aukcijski sajt koji nudi affiliate program, dobijate 1 poen po kliku, 10 po registraciji i 100 po prvoj uplati. Sakupljene poene možete iskoristiti u aukcijama na sajtu.

KorisnaKnjiga

Srpska online knjižara. Vaših je 10% od prodate knjige, trajanje cooki-a je 30 dana. Ukoliko se kupac registruje preko Vas, onda on postaje vaš stalan izvor zarade. Isplata je na zaradjenih 500 dinara.

ePay.rs

Tenutno ponudjeno 4 različita programa. Isplata je na predjenih 15€.

NaočareOnline

Započinjete sa 1000 dinara bonusa, isplata se vrši na zaradjenih 2500 dinara (1000 dinara bonusa + 1500 zaradjenih), vaših je 20% vrednosti narudžbine.